Pünkösd Ünnepe 05.30

Kedves Testvérek!

Vasárnapi és hétközi alkalmakat nem tartunk! Aktuális vasárnapi igehirdetés/áhítat a prédikációknál található, meghallgatható.

Az igehiretés elérhető lesz az erdmost.hu oldalon. Az Érd TV linkre kattintva az Érdmost Youtube csatorna “Hit és Lélek” lejátszási listájában, valamint a Facebookon is.

A félreértések elkerüléseért: gyülekezeti alkalmainkat, istetiszteleteinket továbbra sem tartjuk meg, a Püspöki Tanács levelét/
https://www.evangelikus.hu/ujra-lehetsegesnek-tartjuk-gyulekezeti-alkalmakat /és a Kormány útmutatásait mérlegelve előkészítjük templomunk megnyitását vasárnapi istentiszteletre, melynek első időpontjáról értesíteni fogunk mindenkit, a honlapon is olvasható lesz az információ, illetve a megnyitás esetén feltételként támasztott szigorú szabályrendelet. Óriási felelősséget jelent a nyitás, hiszen még nincs vége a járványnak. Az eddigi információk alapján a nyitási feltételek az alkalmak közösségi jellegét korlátozzák szinte teljes mértékben./ Rövidített alkalom, maszkban, kézfertőtlenítéssel, 1,5 m távolságtartás templomon belül, személyes kontaktus teljes elkerülése, semmilyen módon nem lehet csoportosulni, megállni beszélgetni…/
A nyitásig is kérjük mindenki türelmét!
A tv-s illetve Youtube áhítatokat továbbra is tartani fogjuk és a hanganyag is elérhető lesz a honlapunkról.
– Online bibliaórát tartunk szerdánként. 18.50-től lehet bejelentkezni. Ehhez ZOOM alkalmazásra van szükség, mely számítógépen, laptopon és mobil telefonon is működik. Aki szeretne csatlakozni, kérjük hogy jelezzen vissza, hogy a csatlakozáshoz szükséges meghívót-információt elküldhessük.