Vasárnapi áhítat 10.25


Kedves Testvérek!

Szeretnénk minden vasárnap  a templomban istentiszteletet tartani 10.00-tól.
A templomi istentiszteletet kizárólag a higiéniai előírások és a nyitással kapcsolatos egyéb rendeletek betartásával tarthatjuk meg. Ezért elkészült az egyházközség Védekezési Szabályrendelete. Esetleges könnyítésekről pár hét elteltével fogunk dönteni, ha a járványhelyzet úgy engedi. E döntésig a védekezési szabályzatunkhoz szeretnénk magunkat tartani.
Szeretettel kérünk mindenkit e szabályzat betartására, mert ez feltétele annak, hogy biztonsággal megnyithassuk templomunkat istentiszteleti alkalomra, hiszen a járványnak még nincsen vége!
A szabályok betartásával maximum 40 fő tud biztonsággal részt venni az alkalmon.
Gyermek foglalkozást nem tartunk, az emeleti gyermek órás és babaszobát nem használhatjuk a parókia udvart és berendezéseit sem.
Ez a nyitás nem felhőtlen!
Kérjük,hogy 65 év felett vagy, ha betegek vagyunk-veszélyeztetettek illetve a velünk egy háztartásban élők között veszélyeztetettként/krónikus beteg, kismama/él felelősséggel gondoljuk át az istentiszteletre jövés illetve távolmaradás lehetőségét!
Olvassuk át és adjuk- tovább ezt az információt
és mindenki szeretetteljes felelősséggel döntsön az istentiszteletek látogatását illetően!

Aktuális vasárnapi igehirdetés/áhítat a prédikációknál található, meghallgatható.

Az Érd Tv műsor rendjében továbbra is lesznek áhítataink, melyek megtekinthetőek az adások idején. Az igehiretés elérhető lesz az erdmost.hu oldalon. Az Érd TV linkre kattintva az Érdmost Youtube csatorna “Hit és Lélek” lejátszási listájában, valamint a Facebookon is.

A megkezdett online alkalmainkat szeretnénk folytatni, Ifi, Bibliaóra, Házaskör.